Behandlinger

Book en tid


BehandlingerSpray Tan


Spray Tan (15 min.)
Dagen Før behandling: For at opnå det flotteste og længstvarende resultat af din spray tan, anbefaler vi at du forbereder din krop, så din hud kan tage imod farven. Dette gøres ved at skrubbe din hud med en skrubbehandske/ exfoleringshandske med lette cirkulerende bevægelser, så de gamle hudceller fjernes. På områder som fødder, hænder og albuer skal du skrubbe ekstra godt da der ofte er hård hud. Det er vigtigt, at du barberer dig de steder du plejer. En helt glat hud uden hårvækst giver nemlig det pæneste Spraytan resultat. Efter badet er det vigtigt at du giver din hud fugt, smør dig derfor ind i bodylotion. Vær igen opmærksom på at fødder, hænder og albuer bliver smurt godt ind. På behandlingsdagen: Du må gerne tage et bad, men vi råder dig til at undgå parfume, deodorant, antiperspirant og makeup før selve behandlingen for at undgå et misfarvet resultat. Vi kan ikke garantere at resultatet bliver tilfredsstillende hvis ikke man har forberedt sin krop optimalt! Vi anbefaler at du kommer til behandlingen i løst mørkt tøj, da farven godt kan smitte af på dit tøj. Vi kan ikke garantere at resultatet bliver tilfredsstillende hvis ikke man har forberedt sin krop optimalt! EFTER BEHANDLING MED SPRAYTAN Du ikke skal vaske hænder umiddelbart efter behandlingen, for ellers kan der opstår farveforskel fra hænder til arme. Det samme gælder øvrige dele af kroppen. Vand og produkter med vand/væske i stopper udviklingen af farven. I dagene efter behandlingen er det vigtigt at man smører sin hud med bodylotion hver dag, for at sikre en fortsat ensartet farve i takt med at farven langsomt aftager. Lange varme bade, barbering, træning/sved og bodyscrub vil forkorte holdbarheden af farven. Vores super dygtige spraytannere vejledere dig selvfølgelig også når du ankommer i klinikken.
175,-

Gelpolish


Gelpolish ink manicure - 1 farve (45 min.)
Negle files i form, neglebånd ordnes og gelpolish lægges på. Er der produkt på, skal der bookes til aftagning også
450,-

Gelpolish manicure med design (60 min.)
Fra pris alt efter sværhedsgrad
500,-

Aftagning af gelpolish (25 min.)
150,-

Negle -Akryl, dip, gele


Naturlig forskærkning af dine egne negle (60 min.)
Tillæg 50 kr. hvis der skal farve på
450,-

Naturlig opfyldning (60 min.)
350,-

Naturlig forlængelse af dine negle med tipper (90 min.)
100 kr Tillæg, hvis de skal bygges på skabelon
500,-

Forlængelse med 1 farve eller 1 glitter med tipper (120 min.)
100 kr. Tillæg, hvis de skal bygges på skabelon Fransk (hvid kant), boomer, nailart - tillæg FRA 100 kr. Tillæg for længde
550,-

Opfyldning med en farve gelpolish eller en glitter - MAX 4 uger (75 min.)
Tillæg for fransk/babyboomer/nailart INFO: Jeg opfylder ikke på andres arbejde, derfor bedes du booke aftagning samt nyt sæt MAX 4uger gamle. Har du knækket 1 negl, book venligst også tid til dette Ved længere tid, siden sidste behandling, påregnes ekstra beløb. Tillæg for flere farver/glitter
475,-

Knækket negl (10 min.)
Denne behandling gælder 1 knækket negl. Har du flere knækkede negle, book venligst denne behandling x antal gang for x antal negle. Prisen kan variere, alt efter om der skal være fransk, babyboomer eller nailart..
50,-

Aftagning af produkter, der er lavet hos andre (60 min.)
300,-

Aftagelse ifbm anden neglebehandling (30 min.)
Denne behandling kan kun bestilles, i forbindelse med anden negle behandling
150,-

Aftagelse (45 min.)
200,-

Neglebider program


Neglebideropfyldning (60 min.)

Neglebiderprogram for neglebider (120 min.)
Et fuldt sæt naturlige negle Tjek hver 10 dag, SKAL overholdes Dette program køres over 8 uger, betales 1 gang. Afsluttes med manicure og soake off forstærkning
1800,-

Manicure


Manicure (40 min.)
Vandbad, neglebånd ordnes, negle files i form, poleres, neglebåndsolie og creme
325,-

Luxus Manicure, kan først bookes 1 time efter åbningstid (60 min.)
Vandbad med skrub, paraffinbehandling, neglebånd ordnes, negle files i form, poleres skindende, olie og creme og en let håndmassage
425,-

Lækre bløde hænder med Paraffin (30 min.)
Kan først bookes fra kl 12, da paraffinen først skal smelte. Hvad er en paraffin behandling? Paraffin behandling er en dybdegående og ekstra plejende behandling som er vejen til blød og smidig hud. Paraffin er en mineralsk olie som er flydende ved varme og voks agtigt når den afkøles. Denne behandling er særdeles velegnet til vinter ru- og tørre hænder Men også klienter der lider af: Eksmer Gigt psoriasis dårlig blod cirkulation kan have stor glæde af denne behandling. Varmen fra paraffinen og massagen går ind og arbejder dybt og løsner op.
225,-

Kunstige vipper


VIGTIG INFORMATION ang vipper (5 min.)
Jeg fylder IKKE på eksisterende vipper fra anden behandler, der skal du huske at booke aftagning også Du må ikke have make-up på, når du kommer til et nyt sæt. Hvordan plejer man vipperne efter eyelash extension? I de første 48 timer, efter du har fået påsat kunstige vipper, skal du undgå vand og damp. Når makeuppen skal fjernes, skal du generelt undgå at gnide eller hive i vipperne, og hold dig fra at bruge vatrondeller. Ligeledes må du aldrig bruge makeupfjerner til vandfast mascara, da det kan påvirke limens bindingsevne. Hvordan holder man vipperne pæne i længst tid? Børst dem med en ren mascarabørste hver dag, og vask vipperne med en makeupbørste og lash cleanser et par gange om ugen. Du kan også bruge babyshampoo og vand. Derudover skal du undgå olie og olieholdige produkter, såsom makeup og cremer, omkring dine øjne – og hold fingrene fra vipperne, så du ikke kommer til at ugle dem. Er der det mindste ubehag, kontakt mig hurtigst muligt. Dog indenfor 48 timer. Da jeg derefter, det hverken er mine produkter eller min påsætning, der er årsag.

Aftagning af vipper i forbindelse med påsætning af nye (30 min.)
150,-

Single lashes (120 min.)
Påsættes dine egne naturlige vipper 1 til 1. Det vil sige, at der påsættes 1 kunstig vippe pr. naturvippe. Single Lash Extensions er derfor fantastisk, hvis du ønsker et flot mascara look og selv har en fin mængde vipper.
675,-

Singlelash Opfyldning indenfor 3 uger, læs beskrivelse (60 min.)
Må max mangle 50 %, ellers skal der bookes nyt sæt
275,-

Hybrid lashes (120 min.)
En blanding af single og volume lashes
725,-

Hybrid lashes opfyldning indenfor 3 uger, læs beskrivelse (60 min.)
Må MAX mangle 50% ellers skal der bookes nyt sæt
350,-

Aftagning af vipper (30 min.)
250,-

Bryn og vipper


Henna Bryn (45 min.)
Henna Brows er det helt nye indenfor bryn styling, og gøre det muligt for dig, at få det look du altid har drømt om. Farven holder i op til 8 uger på hårene, og i op til 14 dage på huden, alt efter hudtype. Forskellen på alm. bryn farve og henna farve, er at henna farve farver både hud, og hår. Alm. farve, farver kun hår. Ved henna farve kan du få mere markante bryn, med ombre skyffeeffekt, samt er holdbarheden dobbelt så lang. Henna er et natur produkt, der stammer fra Henna planten. Produktet er vegansk. Fordele ved henna: Skyggeffekten, holder i op til 14 dage på huden. Farven holder i op til 8 uger på hårene. Farven er vegansk, og plejer og styrker hårene. Kæmpe fordel for jer, der ikke har så mange hår tilbage på brynene, da man kan forme med farven. Eller til jer der bare ønsker, at have perfekte bryn altid.
350,-

Lash lift (30 min.)
Holder i op til 6 uger
400,-

Lash lift inkl farve (45 min.)
holder i op til 6 uger
450,-

Brow lift (30 min.)
Holder i op til 6 uger
400,-

Brow lift med farve farve (45 min.)
Holder i op til 6 uger
450,-

Farve af bryn eller vipper (30 min.)
100,-

Farve af bryn og vipper (40 min.)
180,-

Farve samt retning af bryn (30 min.)
180,-

Farve af bryn og vipper samt retning af bryn (30 min.)
Med voks, pincet
250,-

Retning af bryn (30 min.)
Kan laves med pincet eller voks
120,-

Voksbehandlinger


Bryn (30 min.)
Kan fjernes med voks, pincet Ved voks - bookes TIDLIGST 1 time efter åbning
120,-

Næse (30 min.)
bookes TIDLIGST 1 time efter åbning
120,-

Hage og overlæbe (30 min.)
bookes TIDLIGST 1 time efter åbning
200,-

Hypnose- & NLP Terapi


Enkelt session (90 min.)
Hypnose- & NLP terapeut, med speciale i angst, fobi, traume og motivation.
875,-
 
Åbningstider


 
Mandag 10:30 - 17:00
Tirsdag 09:00 - 17:00
Onsdag 09:00 - 17:00
Torsdag Lukket
Fredag 09:00 - 18:00
Lørdag 10:00 - 14:00
Søndag Lukket
 
 

En hjemmeside af melumi.com - Online booking system af melumi.com